17.2.12

makan burger teringat awak la cik kak !

assalamualaikum !

ok awak2 yang comei lagi menawan tu..ari nie nana nak citer pasal burger. wahwah! ada apa dengan burger?
ekceli , nana baru je habis makan burger ayam and suddenly teringat kat someone nie..siapakah gerangannya?
mai sini mai sini berita hangat ni! masuk tabloid london pagi tadi! kecoh2! haha..sapalah lagi kawan cik nana yang tinggi lagi kurus  ala2 tyra banks takpun naomi campbell...hehe! sapa lagi cik kak kita lah cik wan nur syahirah binti megat ismail..hoho! wan kalau  tengah baca nie mesti tengah tersenyum sampai jatuh rahang! sakit tak muscles pipi? kan terlebih kembang la pulok! 

wan taw tak nana terbayang terigau kat wan apabila sedang menikmati burger ayam yang berharga 2 hinggit 5 kupang...jangan kata nana lesb sudah  !  ku terbayangkan kau sebagai teman bosom besties ya..kang tersilap tafsir tak boleh tido pulak! teringat pulak zaman dok kat hostel kan wan? macam manalah nana boleh tak kenal burger daging dengan ayam? hempuk kepala sat ==' and now i know it  ! burger daging kaler pink keunguan meanwhile burger ayam kaler koko tapi tak seberapa nak koko!.haha! rasa daging LIAT tetapi rasa ayam empuk lagi lembik...kihkih~~apalah bahasa yang nana guna nie? marah cikgu jamilah kita..haha! nak buat perbandingan antara burger daging dengan burger ayam pun tak lepas!

 wan daging liat kan? sebab tu wan tak makan..hoho.. diingat-ingat kembali muka wan bila sentuh isu sensitif lagi emosional nie...memang nana tak boleh tahan laa..merah berasap habis your face..and what can i forget is..your statement sangatlah terbaeekk iaitu
!
!
!
!
!
!
!
 'aku tak pahamlah manusia jenis apa yang sanggup makan daging??dahlah liat.. buat sakit gigi ja !!' 




cik wan nah burger sebijik..makan yer kalau tetiba awak lapar..hehe! i miss you like orang gilak! hahaha
kla tu jep nak berpidato...terliur pulak napak burger nie!


awak2 yang kiut miut lagi jelita suka makan burger daging ke burger ayam? komen laa sikit :)


lots of love,
nanako~~


2 comments:

AIRA said...

wahai cik nanako, wan tengok tajuk pun tau dah sape..x lain x bukan nak kata kat wan le ni..ish3 marah meatlovers tengok statement perkauman wan antara ayam and meat....huhu..minta2 x de orang kecam wan disebabkan hal itu...statement tu dikeluarkan dalam keadaan marah kerana ada cik kak tu tak kenal burger daging n ayam..

cik nana said...

wahai cik aira..x dela x kan ade irang yang nak marah pasal this dust..small matter antara cik wan dengan cik nana jep...i know la cik wan nak kata kat cik nana letew....kan dah dinyatakan jelas dan terang dalam entri ini siapa org yg dimaksudkan itu..hahahahhaha :)

Post a Comment