8.1.12

novelku :)

assalamualaikum and a very good afternoon for everyone who is reading my post..today i would like to share about novel that i bought last sunday..*actually tak ingat pun hari apa..main hentam je..oleh sebab kebosanan tahap gaban dan ada sikit duit poket ,so cik nana decided nak beli sebuah novel..nasib baik ada sale so adelah discount..nak tahu tak apa tajuk novel tu?huhu ala si penulis nie comei2 tembam..sapa lagi cik herna diana..dialah yang tulis novel cinta 3 suku yang dulu meletup-letup tu..best ooww..tu buku first dia..and now buku kedua dia bertajuk..akhirnya aku kahwin..best juga citer dia..best citer dia..not bad..sesuai tuk remaja macam cik nana..kalau nak baca p beli..haha !


ni cover novel :)

nah makan nie



4 comments:

AIRA said...

cik nana, cik wan ada novel ni kat umah sekarang tapi x baca lagi..

~Aminatul Husna Mahadzir~ said...

ye ker?awat ta baca lagi?

farah,syahirah&bosom friends said...

hahahhah..nk jgak...;p

~Aminatul Husna Mahadzir~ said...

haha..cik wan ni ta balas la pulokk..huu

Post a Comment