23.1.12

hello im back !

assalamualaikum reader(s) sekalian..okayy arini penat sangat coz baru balik dari hometown kat banting ,selangor..haha ! penat pe wei..penat tido jep...ayah cik nana yang penat driving..kih3~~jam gila time nak balik sana...arinie lebih kurang la juga tapi  tak la teruk macam aritu..bila erk? ha hari jumaat..fuhhhh cik nana penat penat..penat melihat kereta2 seperti semut2...haha ! maybe semua pakat nak balik sempena chinese new year.. bukan setakat orang cina ,orang melayu pun mau balik kampung sama lorh ! huhu
balik kampung dapat dua orang kazen termuda..huhu..sorang laki sorang perempuan..dekat sini cik nana state je nama diorang okayy pic ade tapi tak sempat nak bluetooth masuk..betulkah ejaan itu??tudiaa..aishh...teruk aku nie*okayy..yang laki nama dia zarif asyraf yang perempuan nama dia nur farah syuhada..eh kejap kejap cik nana lupa pulak..kazen cik nana , tiqah yang kawen tahun lepas pun dah ada anak sorang tu pun..so ni kira anak menakan lah kan?eh betulkah betulkah?? so nama dia pulak nur balqis...wahhh !! macam best je tengok baby2 nie...makin meriah la nanti raya...mentang2 lah sekarang cik nana nie babysitter..pantang tengok la tu! hee ! kla...nanti kalau rajin cik nana letak pic diorang okayy..dunt worry keep smiling ..daa...


assalamualaikum and good night :)







2 comments:

AIRA said...

wan dapat cousin baru gak..it's a girl...:)so elated..nama dia fitri nur khairina..sedap ark?? born on 1/1/2012 at 12.00 noon..miss u too..

cik nana said...

sedap2..ceh macam bole rasa..haha! dak aih..sedap..wana panggil pa kat dya? rina or fitri? kazen nana pun sedap kan nama dy?*ceh nana nak gak..haha ! nyway kazen wan born time new year..lawa lah date dia..january first tuu..heee..imyt :) <3

Post a Comment