6.3.12

jengjengjeng~~

assalamualaikum pakcik makcik sekalian!
ok tak taw nak berpuisi or berpidato tuk post kali ni
kah! entah papa la kau cik nana!
sudah bosan tak taw nak buat apa
korang2 jangan marah yep!
saja2 jep gatai tangan nak menaip!
tadi kan nana wall-to-wall gan cik kak kita yang molek lagi kiut-miut!
sapa lagi
cik aleyn lew!
sesaja nak tempek kat sini
comel kan dia?
huhu
cik aleyn kalau tengah baca ni sure jatuh rahang
takpun tergolek-golek atas katil!
hahax ! :P
jangan marah yep!






ok tu jep
takut ler rezult
22 aribulan meyh!
please pray for my success
semoga allah membalas jasa korang yang mendoakan saya
hahak~~
awak doa, kita doa juga
ye dak batch 94??
tak caye?
tengok bawah der
!
!
!
!
!


nitez reader(s)!
thanx for droping by here!
:D





4 comments:

Nurul Syazleen said...

haha..nana tipu..tak jatuh punn ..
dok kukuh jaa nii cik nana hoii =='
terharu gilaa pulok skang nii ..

AIRA said...

nana...sape DP and sape specky??sedihnye..i know nothing...nak rajuk ngan nana..

cik nana said...

hahak! x jatuh eh? silap tengok kot cik aleyn!
hakhak!
xpe2 teruskan tacing! i loike!

cik nana said...

DP tu default picture kt fb
specky tu ex-KB cik nana
kenai x?? yg paskai spek dok sebelah nana tuu
mesti kenai kan?
cik aleyn jumpa dy kat tesco
tu jep
xmaw la majuk2..huduh la cik kak oiii! :)

Post a Comment