25.11.10

dizzy ;)

assalamualaikum ! ok skrg pukul 12.28 am,so good morning ! bangun2 ! jum breakfast, haha ! *gila for a while*so ape kena mengena dengan tajuk pada arinie? sbnrnya x de apa2 related pun..sadje2..i'm not dizzy ok,i'm in a good state of health !enaf2, cutie skolah nie x besh r, i miss my classmates very muchh:)
rindu la 4 SA 1 !! balqis , assyifa , syazleen , safawati , wan , basirah , atiqah , farah , nesa and so on..x larat nk tulis semua,ehehe;) oh my god , such an unbelievable larh ! guees what? coz taun depan i'm gonna be 7teen y/o..(*wahhh , tersgtlah x'cited ini budax*)ntahla weyh mybe rase dh besaq kowt n nk cepat2 masuk U ,haha ! kucing2 pulak still x bukak2 mata , adoy tggu lg 2 minggu agaknya:) aik? sorry2 kluar dry tajuk,
ok , and then cutie nie dah buat folio kimia , adoy just a little bit , touch up sket and done ! bila nak cover subjek form 4? hurmm , macam2 dlm otak nie , nak p library kulim larh , hang out lar , vacation larh , huhu but still ade kat my home(*naseb la kau husna !*)
ok rasanya cam x penting post kali nie, saja nak buat exercise fingertips :p










tido jum ! zzzz

2 comments:

siT! nUrbAsiRaH said...

hEhE..aG wNdU kT aQ kEw???tRhRu2..hIhI

nK tGk gMbR aG g r bLoG aK..hEhE

aminatulhusna said...

haha ! ye lar , cutie nie x besh ;(
aku tengok dah gmbaq ak kat blog ag..huduh meyh ;)

Post a Comment