9.11.10

classmates ~♥4 SA 1♥







assalamualaikum !..hujan tengah turun kat luar sambil2 tu aku nak meng'updated belogku"..haha
indeed (haha...merepek ja taw)
mesty la you all wondering kan asal tetiba ja aku boh this picture
actually ni la pic kelas ak yang lates aww hik3..tahun ni punya- 2010
why i put this in my blog?
the answer should be
because I LURVE THEM SO MUCH♥
eventhough i don't know they lurve me not
haha,diorang ni macam2 perangai
ada yang pendiam , lawak , loyar burok..(kih3) kiut , good looking kowt ,(*haha!*) cun, (bukan aku weyhh)
tapi aku suka sangat pic ni coz muka aku lar..haha
suka sangat tengok nampak aku cam comey je(*prasan tui minah nieyh*)
skali sekala daydreaming ;)
sambung balek citer
laki kat kelas aku xtually adew 6
but sorang x ader dalam this pic
huhu?
guess who? abdullah mustafa(*dax cekang*)
sshh ! senyap ,,..haha ntahlar dya ada kat mna time nie.
yg girls pula fathia , basirah (*bdax hingaq +baru*) n then  syarmila , hanis najwa.. :)bila 1st time masok klas ni aku rasa agak akward..(*btulka aku spell ni*??lantak r)
sbb x kenai..biasa la janggal..
but lama2 rasa best pula

 and aku rasa  aku banyak face a new x-perience
new teacher ,new frendz , new sub , n' new environmet
(*ceceh prasan besaq bdax nie*)

lots of ♥
aminatul husna ,

3 comments:

siT! nUrbAsiRaH said...

kUrEnG tOL...kTuK aK nO...x Pa La..aK rEdHa (wat ayt pasrah bley)..hAhA...

. tHEa . said...

sukesuke ! kmy lari tym nieyh.. haha :) *dgn syamilla n haniz.. tuh y kmy tadakk , HAHA

hoeseman.M.D said...

basirah : haha ! ak x kutuk la ak just nak bg nama ag glamor ;p

thea : thanx..lari p mna?

Post a Comment