31.7.13

doa untuk awak semua :)


assalamualaikum semua. tadi sesaja bukak utube, tertengok vid  doa nie, so nice and interesting sebab dalam bentuk nyanyian, im sure la korang senang ingat. so sesiapa yang susah sangat nak hapai doa macam ceq ni, mai la kita  try2.. sharing is caring kan? yelaa dengan dugaan dan cabaran yang kita nak tempuh nie kan, dengan ragam manusia lagi, maybe doa nie boleh membantu, doa senjata orang mukmin taw! hee ^^

 btw, nana memang minat sangat dengan heliza helmi nie, comel kan dia? se -bz mana pon dia, dia tetap berkhidmat for society.. buat lillahi ta'ala, and i adore it! dulu ada la jumpa kak heliza for the firsttime  masa dia mai matrik awai tahun nie , buat talk tuk malam gala biologi .alooo, rindu matrik pulak cik nana nie, tsk tsk.. and fyi, kak heliza yang manis nie graduan ums taw, amik biologi lagi! hehe.. okay till then ,nanako : D

korang jangan lupa ye dengar lagu La Tahzan, best~


1 comment:

Post a Comment