22.7.13

apakahhhh??????

hay peeps, assalam.. tengok tajuk..dah nampak sangat nana bosan.. hari tu saja melukis, muehehe..tengok nana tulis apa? semangat nak masuk uni, tapi dalam semangat tu, aku ketaq woi..hanya Allah ja yang taw perasaan ceq..lukisan nie takdak kena mengena yang hidup dan yang mati..mai lukis jaa..haa cer tengok..awat 1 year? hehe..sebenarnya nak tulih 1st year tapi malaih laa nak tulih balik, wkaka.. ampa-ampa sekarang nie cik nana kat sekolah mak, tolong sikit-sikit.. lukisan ni huduh tapi saja nak tempek sini, eh suka hati la, blog kite, haha..*sila abaikan.. O.O
okla, nie je nak post, takde point, sesuka hati je mengisi waktu di meja guru nie,,hehe

wassalam :)


1 comment:

Jae Syi said...

course ap weh?
-Syira azmi-

Post a Comment