13.12.13

sukem 2013- pengalaman baru :) cikidautt

hai and assalamualaikum pepol, lama tak hupdate kat belog ini. hehe. final exam around le corner gojes2 sekalian. so today nana nak share dengan hampa-hampa semua pasai sukem. malam ni penutup sukem. wup wop ! quite excited. padahai penat gilosss! haha. *overnya aku -_-, okay berbalik dengan tajuk hari ni, nana nak share my momento, aicee, momentoo la sangat. kekeke :p untuk sukem kali ni, nana masuk dua games, satu golf, and the second is handball. golf nana masuk pon actually secarapaksarela, kuikui. but at the end, i just love to play it! dulu zaman matrik, nana punya kelab koko golf, tapi tak berapa nak minat sangat, what people say? haaa membosankan. tapi dulu ada la gak our lecturer bawa pergi kelab golf kat cinta sayang resort, sungai petani. kalau diingatkan balik, fuhh memang best laaa, hehe.okaay dah, sambung balik cerita. so nak dijadikan  cerita, nana pon masuk pertandingan golf, wakilkan kolej rahim kajai. nana dengan maisarah. tapi dalam game nie, nana tak menang. *menangis dalam hati* . haihh, agak sebak di situ, huhu. bukan nak riak mahupun sombong, tapi disebabkan bola nana tak cukup, makanya saya tak boleh menyambung permainan saya, padahal kitorang leading time tu, *ambil tisu lap hingus* so maisarah sambung perjuangannya sampai ke lubang yang ke-3. And what is the most painful part was diorang ambil markah partner! ohgosh, macam tak boleh terima the fact time tuu. huhu. tapi quite enjoyable sebab dapat kawan baru, pengalaman baru and im really eager to join for the next sukem ! jyeah ! nak menang ! yang paling best masa main golf ri tu was driving a buggy! weee~~ best! rasa macam nak bawak g kelas je buggy ni. mihmihmih .

okay next game, *drumrollss. handball haa yang ni best ! sebab menang ! haha. dapat silver medal. eventhough i was the reserved, tapi dapat gak merasa main satu game. nasihat kakak-kakak senior memang membakar semangat nana, biasalah kalau kena kritikan. semuanya membina, nak kena marah pon marah dalam court ja *eh eh macam pernah kena je nanako! haha :p apapon memang best laa! dulu kat sekolah takdenye nana nak join sukan ni bagai, dah retired pas masuk alam sekolah menengah. last pon dulu sekolah rendah, kuikui. dah mai ceq nak tempek gambaq dalam nie, penat taip.






                                                                                         
                                till then peeps, lots of <3 from nanako chan. heee
^_____^
nunitesss

1 comment:

cik amal said...

macam best je .. jeles tengok
jum singgah dan komen entry terbaru amal
http://cikamal.com/cara-daftar-whohaa.html

amal follow sini

Post a Comment