27.5.13

kem takhsin-part 1



ssalamualaikum semua! selamat malam :)


korang ! fuhh~~ coz school holiday altready start, so both of my parents hantar adik i yang dua orang pergi kem takhsin,,kem tkhsin tu kira macam kem nak mebentuk sahsiah dan akhlak remaja.. so mirza and amirah dihantar ke sana for a week, opps korang dyrang bukan kembar yaa,,hehe..sorang laki , sorang perempuan..hat laki tu muhd mirza, 16 years old while amirah is 14 years old..kem tu actually dekat pusat pendidikan al-barakah kat manjoi, ipoh. actually, fyi, al-barakah nie under ustaz kazim elias. haaa... korang kenal tak? pendakwah bebas tu..hehe.. untungkan adik-adik kite, uwargg! nak join! tapi disebabkan umur saya yang tak mengizinkan, so tak layak la kita nak join sesama! haha! yang si bongsu tak nak join pulak, ish ish ish,, apa nak jadi pon tak tau..maksu g jejalan korea, jiran sebelah g china, walawei! mau jelly aku! nak gak jejalan,, sob sob :(
     
okay disebabkan gue udah malas, so nak tempek je gambaq kat sini,, tapi ada g banyak sebenarnya..hee..tengokla kalau rajin, nana update okay~? * senyum nampak gigi





    
 berposing di tangga , wee

 dengan aimi


dengan ustaz kazim elias :)


al barakah, homestay dari pandangan luar


yep :) this






2 comments:

aina izati said...

Waalaikumussalam. :)
Wahh, seronoknya dapat bergambar dgn Ustaz Kazim. Hehe.
Dapay autograph Ustaz KAzim lagi. :DD

cik nana said...

hehe, alhamdulillah :)
pengalaman..

Post a Comment