9.4.12

EH EH 9 APRIL DAH EH?

assalamualaikum and good evening people!
hows ur day?
tengok tajuk entah pape lah pula
eh eh kenapa eh dengan 9 april tu?
ada apa?
sultan kedah nak ditabalkan pon  11 april , so apa kena wey gan ari nie?
haha! tadak pa aihh
kepada sapa-sapa oh i mean bloggers or anyone yang baca post nie
just nak share my joyness 
 actually today is my birthday=.=
but officially on 9/4/1994 , 9.44 a.m
cantik tak nombor tu adik2 kakak2 abang2?
haihh syok sendiri  la nana oii
just nak cer jep , tak de pape
(*eh suka hati i lah, blog i kan?*)
kah3! = ='
oh dah 18 belas eh? eksaited kemain!
aduss, cam tak percaya lah pulak
anyway happy sanagt dengan wish-wish yang dipost kat wall facebook!
thanx ya para facebookers sekalian :)
im happy rite now
ayah bagi coklat bar! thanx ayah! akak sayang sangat ayah!
and unexpected cik balqis and cik aleyn yang sanggup jadi orang terawal wish kat nana!
kol 12 lebih camtu dapat text from both of u! so appreciate! 
thanx korang! and tak lupa kat cik farah kita, thanx bosom besties! <3 u olls till jannah! amin~~
tapi kan ,kan ,kan dok heran gak nie bila cik wan nak wish nie? huhu
tengah tunggu dia nie. wan i miss you like orang gilak taw dak?
lupa eh ari nie? nana tak lupa owh 16 april nie , ur coming bezday
oh maybe wan tak dak kredit kot 
ok2 baik sangka okay :"(
my mom pon text nana tadi tyme dia kat sekolah
sayu pulak ayat 
 mak akak minta maaf eh mak , akak sayang mak
akak tau akak nie susah sikit kalau mak tegor akak!
aihh bila nak berubah la? 
ah sudah satgi nana teriak gak depan lappy nie


weyh korang taw tak today hari jadi kristen stewart jugak taw! yang berlakon dalam twillight tu
hoho , ku tak sangka
bukan nak menunjuk eh
saja rasa macam syok pulak
nak dibandingkan nana dengan dia macam langit dan bumi lah kan?








ha sudah adik laki nana sorang dok nyanyi lagu bezday kat sebelah nie
ok2 nana ego
tak senyum pon tapi dalam hati berbunga-bunga pakcik makcik oii
haha!!


hehe :) and tadi jugak my adik yang dok kat ostel kol me and wish hapy bezday to me!
thanx aimi ! i miss u adik! ha tacing lagi

just tingai sorang ja lagi , sapa eh? sokay , im ok jep









2 comments:

AIRA said...

Cik Nana...Happy birthday...bukan Cik Wan tak ingat cuma tak de credit nak wish.....ni mai Cik Wan wish dalam 5 bahasa...

1-selamat hari lahir
2-sanah helwah
3-happy birthday
4-maligayang bati
5-felix natalis

MISS BLOGGER said...

hpy belated bufday:)

Post a Comment